dilluns, 4 d’octubre de 2010

LA RESIDÈNCIA GATASSA COL.LABORA AMB TARQUINOS

La consultora multidisciplinar TarQuinos té com a objectiu ajudar a persones, associacions, professionals i petits negocis, a sortir de la crisi amb un projecte molt innovador, basat en la creació de continguts i espais a Internet i en l'impuls de les noves eines de la comunicació i les noves tecnologies (TIC's).

Un factor que també hem de tenir en compte és la crisi emocional que s'ha implantat actualment en un gran nombre de persones i famílies, no tan sols del nostre país, sinó d'arreu del món. És per aquest motiu que TarQuinos i el seu eQuip de professionals arrenquen "La ONA Tardor". La intenció d'aquesta actuació és solucionar el problema emocional treballant l'actitut de la Gent Gran amb l'impuls d'Internet com a model potencial.


Durant 2010 i 2011 s'organitzaran cicles a les residències i els casals d'avis per a informar sobre la importància de fer us de la Xarxa. És per aquest motiu que la Gent Gran juga un paper molt important, ja que seran els propis usuaris d'aquests serveis els que promouran l'ús habitual d'Internet.


Tarquinos vol que la història tingui presència als arxius comarcals de la zona on es vagin realitzant els cicles informatius i mostrar que comunicar més amb una xarxa de comunicadors comporta millors resultats. 


El senyor Romuald Grané i Vilaseca, president de la Residència d'avis de Mataró Gatassa i autor del llibre "Una reflexíó sobre la darrera fase" participarà en l'inici d'aquests cilcles informatius, fent una primera actuació en la residència que presideix. Aquesta actuació tindrà com a epicentre la divulgació de les eines de la comunicació, la creació d'espais a Internet destacant el talent dels comerços de la zona i també de les persones d'una edat força avançada.
LA ONA TARDOR CONTA AMB EL SUPORT DE FIRMES DE UNA GRAN VARIETAT DE SECTORS CAIXES D'ESTALVI, BEGUDES, ALIMENTACIÓ, SALUT, AUTOMOCIÓ I MOTOCICLISME, ESPORT, MUSICA I LOGÍSTICA ENTRE D'ALTRES. Totes elles tenen un denominador comú, tenen programes de Responsabiltat Social amb especial atenció a pimes, comerços que actuen en els territoris de la vegueria per aquest any 2010 i el 2011.
LA ONA TARDOR PUBLICA ESPAIS A INTERNET, QORNERS EN ELS QUE ESTABLIMENTS COMERCIALS I PROFESIONALS MOSTREN LES SEVES PROPOSTES, ELS SEUS PRODUCTES, ELS SEUS SERVEIS I ELS SEUS ESPAIS A DISPOSICIÓ DEL PÚBLIC. Tots ells tenen un denominador comú, tenen talent, tenen historia i tenen confiança en el futur de la vegueria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada