dimecres, 22 de setembre del 2010

LA FILOSOFÍA TARQUINOS ES UNA REALITAT

Andreu

irónico, desafiante, que meas colonia ........

l'efecte Gooardiola te opositors sota les pedres, aquest final de la primera dècada del segle XXI

Felicitats al entrenador del Barça que ara el mostra fins i tot el Banc Sabadell en els seves  "enganyoses campanyes" en les que tracta de fer veure als particulars que tindran el "mateix assessorament" QUE LES EMPRESES.

Solu's fa anys que es client del actual banc Sabadell, abans Solbank, abans Natwest i no ha rebut mai cap assessorament de res, i es una empresa. De fet nomes em va trocar l'actual director de la oficina en la que tenim el compte per reclamar unes quotes endarrerides de l'hipoteca que tenim amb ells.

En fi, que això del CANVI te parets i te aquells que s'aprofiten dels actors

Bon dia 22 de Setembre el primer dia en que l'Ona Tardor està en antena.


Xavi





Tens tota la raó, ja he vist l'anunci del que parles a on surt el Guardiola com a "tranquil.litzador" dels problemes que amb la seva filosofia, intenten fer veure que es poden arreglar.





Estem arribant a una situació, o millor dit, em arribat a una situació que amb castellà s'expressaria com a "Maricón el último", o , "La ley del mas fuerte".

Com tu be dius Andreu, l'efecte Guardiola a tingut molt bons resultats a Camp Barça amb un tipus de filosofia (coach) que, per la nostra manera de veure i per l'experiència que em adoptat, em pogut observar que treballant les barreres mentals i fent una bona feina d'eQuip aportant qualitat i afegint valor els resultats són abrusadors. El costat fosc de tot això es que els "saquejadors" volen treure profit de tot això i com sempre han fet, i continuaran fent, ho utilitzen en contra de la població per el seu benefici empentant a la societat a un "socavón emocional" cada cop mes present actualment.

Salut i força...

2 comentaris:

  1. L'efecte Guardiola, independenment de l'anunci, es una forma molt gráfica d'afrontar la situacio que avui estem vivint, Requereix tranquilitat, reflexio, treball, esperit d'equip, modestia i ganes de superacio.

    ResponElimina
  2. Un dels elements que m'agrada del "efecte Gooardiola" es que considera la participació de les persones, de totes les persones que intervenen des de l'establiment del calendari de una competició fins a l'obtenció del millor premi L'OVACIÓ dels aficionats i aficionades en qualsevol dels camps en que "actuï" aquest Barça que com diu tothom ES MES QUE UN CLUB !!!

    ResponElimina